• Son
Antrader Zemin Çiziklerini Önlemek ve Gürültüyü Azaltmak için Keçe Pedli 24 Adet Silikon Mobilya Bacak Koruyucusu (Aydınlık)

Antrader Zemin Çiziklerini Önlemek ve Gürültüyü Azaltmak için Keçe Pedli 24 Adet Silikon Mobilya Bacak Koruyucusu (Aydınlık)

Rating 
₺ 40.47

Sayısı
Sipariş verilebilir

[Paket içerir] -24 Adet mobilya silikon koruyucu kapak ile keçe ped.30-45mm / 1.18-1.77 inç sandalye ayakları için uygundur.Lütfen sipariş vermeden önce sandalye bacaklarının boyutunu ölçün. [Yüksek kaliteli ve dayanıklı malzeme] Güvenli bir silikon malzeme, toksik olmayan, esnek ve farklı boyutlarda mobilya ayakları üzerine monte edilebilir.Özel olarak tasarlanmış yüksek kaliteli alt keçe, mobilyaları gürültü olmadan kolayca hareket ettirebilir ve zemindeki çizikleri önleyebilir. [Kurulumu kolay] Jel yok, çivi yok, doğrudan kullanılabilir.Esnek, yuvarlak ve kare mobilya ayakları ve diğer şekiller için uygundur.Örneğin, veranda sandalyeleri, mutfak sandalyeleri, restoran sandalyeleri, bar tabureleri, metal bistro sandalyeleri vb. [Su geçirmez malzeme] Silikon bacak kapakları su geçirmezdir.Korozyonu önlemek için mobilya ayağı zemin koruma paspasını dış sandalyeye veya yemek masasının metal ayağına yerleştirin ve nemi önlemek için mobilyaları yerden ayırmak için bacak kapağı yıkanabilir. [Aydınlık malzeme] : Silikon mobilya bacak koruyucu kapak aydınlık malzeme benimser.Koruyucu kapak gün boyunca sarı ve floresan yeşildir. night.It geceleri açıkça görülebilir.Fonksiyon : Mobilya bacak kapakları kare, yuvarlak veya diğer düzensiz ayak alanları için uygundur (30-45mm / 1.2" -1.8").Sipariş vermeden önce, lütfen sandalye bacaklarınızın boyutunu ölçün.Manuel ölçüm İçin 4x mobilya ayağı kapağı, 1-2 mm'lik bir hataya izin verin 33 mm/ 1.3 inç Paket içeriği Silikon Renk : Floresan Dip çapı : 40 mm/ 1.6 cm Yükseklik ürün özellikleri : Ürün Adı : Antrader sandalye ayağı kapağı Malzeme : : : .Aldığınız ürün sizin için uygun olmayabilir ya da memnun olmadığını düşünüyorsanız, lütfen bize bildirin.Herhangi bir sorunuz varsa, biz sizin için çözmek için çok hazırız. ♥.

Malları hakkında

Kategorideki benzer ürünler