• Son
ZSH İyonik Detoks Ayak Makinesi, Detoks Ayak Spa, Taşınabilir İyon İyonik Detoks Ayak Banyosu Makinesi, ayak Temizlemek Ayak

ZSH İyonik Detoks Ayak Makinesi, Detoks Ayak Spa, Taşınabilir İyon İyonik Detoks Ayak Banyosu Makinesi, ayak Temizlemek Ayak

Rating 
₺ 197.97

Sayısı
Sipariş verilebilir

★Sağlıklı için daha iyi-bağışıklık sisteminizi güçlendirebilir, ağır metalleri kaldırabilir, hafızanızı ve uykunuzu geliştirebilir, kilo verebilir, 14 kez kullandıktan sonra kabızlığı azaltabilir. ★Geniş uygulama yelpazesi - Bu iyonize pedikür küveti, ayak kaplıcaları olarak kullanılacak aileler, bireyler, güzellik kulüpleri ve spa kulüpleri için uygundur ve ayrıca masaj küvetleri, manikür küvetleri vb.Için de kullanılabilir. ★Taşınabilir tasarım-Mini iyon detoks cihazı, sadece 4.33 "x 2.36".Küçük ve yerden tasarruf sağlayan, ev veya seyahat için ilk tercih. ★Birçok müşteri neden ayak girmediği konusunda kafa karıştıracak, su değişecek.İyonlar zaten suyunuzda olan şeylere tepki veriyor.Ve eğer ayaklarınız içeri girerse, renk daha koyu olur.Sıcak not, detoks makinesini kullandığınızda lütfen biraz tuz ekleyin. ★ Bir yıl garanti : bizim iyon ayak detoks metre ile memnun değilseniz, biz iyon ayak detoks metre için bir yıl garanti sağlamak.Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve sorununuzu 24 saat içinde çözeceğiz.Taşınabilir ayak detoks makinesi, hiçbir yer sınırlı, hiçbir havza sınırlı, iyonik detoks ayak banyosu ile profesyonel ayak spa keyfini çıkarın.Şartname : - Voltaj : AC100-220 V, 50 Hz-Çıkış gerilimi : DC12 V-Çıkış gücü : 24 W-Garanti : 1 yılçalışma : 1. Plastik torbayı ayak havzasına koyun, ılık suyu dökün.2. Suya 0.1 g tuz ekleyin.3. İyon kafasını ayak havzasının ortasına yerleştirin ve ana üniteyi bağlayın.4. Güç kaynağını ana bilgisayara bağlayın.5. Ayaklarınızı Plastik Havzaya koyun, kontrol panelindeki düğmeyi açın.6. Ev sahibi çalışırken, yanacaktır.Her lamba 5 dakika yanar ve tedavi 30 dakika sürer.7. Zil 30 dakika sonunda çalacak ve tüm ışıklar dört kez yanıp sönerek işin tamamlandığını gösterecektir.8.Dizi kaç kez kullanılabilir?ve bunu temizlemek için nasıl?Normalde 50-60 kez, biraz sitrik asit ile temizleyebilirsiniz supaket : 1 x denetleyici ünitesi1 x dizi1 x güç adaptörü1x tuz kaşığı1 x Talimat.

Malları hakkında

-Voltage:
AC100-220V, 50Hz-
Output voltage:
DC12V-
Output power:
24W-
Warranty:
1 year
Operating:
1. Put the plastic bag on the foot basin, pour the warm water. :
2. Add 0.1 g of salt in water. :
3. Place the ion head in the center of the foot basin and connect the main unit. :
4. Connect the power supply to the host. :
5. Put your feet into Plastic Basin, open the button in the control panel. :
6. When the host is working, it will light up. Each lamp illuminates for 5 minutes and the treatment lasts for 30 minutes. :
7. The buzzer will sound at the end of 30 minutes and all the lights will flash four times indicating that the job has been completed. :
8.How many times the array can be used? and how to clean it? :
Normally 50-60 times, you can clean it with some citric acid it the water :
Package:
1 x controller unit :
1 x array :
1 x power adapter :
1x salt spoon :
1 x Instruction :

Kategorideki benzer ürünler