• Son
Masa Lambası, 3 Renk Modlu Masa Lambası, Yatak Odası, Çalışma Odası ve Ofis için Göz Bakım Fonksiyonlu Kelepçe Lambası (Beyaz)

Masa Lambası, 3 Renk Modlu Masa Lambası, Yatak Odası, Çalışma Odası ve Ofis için Göz Bakım Fonksiyonlu Kelepçe Lambası (Beyaz)

Rating 
₺ 59.91

Sayısı
Sipariş verilebilir

Quality Kalite ve Garanti : kelepçe ile bu LED masa lambası 18 ay garanti, 90 gün ücretsiz değiştirme veya para iadesi. ≥ 40,000 saat ömrü : Bu kelepçe lambası 40,000 saat ömrüne sahiptir, bu da bu küçük masa lambasının ampulleri değiştirmeye gerek olmadığı anlamına gelir. Energy Enerjide %85 Tasarruf Edin : Bu masa lambası, daha iyi aydınlatma performansı sağlarken 40 W akkor ampulü 5 W LED ile değiştirerek yatak için normal akkor klips lambasına göre enerji maliyetlerinde %85 tasarruf sağlar.Düşük ısı emisyonu, kelepçe masa lambasının çalışma ömrünü uzatır ve aşırı ısınmanın neden olduğu hasarı önler. Lights Işıklardaki bu klips 4 farklı aydınlatma modu üretir : Sıcak ışık, Beyaz-Sıcak ışık ve Beyaz ışık. Lamp Okuma Lambası Boyutlar : Bu klip ışık boyutlar : 4.5"W x 4.5"D x 11.8 H, yatak odası için mükemmel, ofis, çocuk odası, veya üniversite yurt.Masa Lambası, Kelepçe Lambası, Yatak Başlığını Okumak için Yatak Lambaları.Açma/Kapama.5 Watt LED ampul dahil.Boyutlar : 4.5 "G x 4.5" D x 11.8 H. Sağlam klips tabanı.Kelepçeli bu küçük masa lambası 3 çeşit renk sıcaklığı, sıcak ışık, beyaz-sıcak ışık ve beyaz ışıktır, bu klips lambası tüm gereksinimlerinizi karşılar.Başlık okumak için bu kelepçe ışığı yatakta mükemmel bir okumadır, rahat ışık size rahat bir yaşam getirir.Esnek gooseneck lamba fonksiyonları iyi kontrol edilir, düzgün parlaklık, titreme yok, göz kamaştırmaz, gözlerinizi korur, okuma, çizim, çalışma, çalışma için idealdir.

Malları hakkında

Kategorideki benzer ürünler